اولویت انتخاب آثار در بخش گرافیک رضوی بر ظلم ستیزی و استکبارستیزی  بود 
سرویس فرهنگ و هنر - عضو شورای هنری و داوری نهمین جشنواره ملی گرافیک رضوی با اشاره به رویکرد شاخص این دوره از جشنواره گفت:  وجه ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی کلام امام رضا در ارائه آثار گرافیک اولویت داشت. 

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبر ناب به نقل از خبرآنلاین -  علی حیاتی با اشاره به برگزاری جشنواره گرافیک رضوی در دوره نهم، اظهار داشت: در این دوره از جشنواره رویکرد کلی تصمیم گیران و سیاستگذاران و هیئت داوران در انتخاب آثار، این بود که به آن نوعی از هنرهای تجسمی اهمیت داده شود که محبوس در گالری ها و فضایی خاص برای عده ای خاص نباشد.

وی عنوان کرد: هدف این جشنواره ارائه هنری بود که برای عموم مردم باشد؛ هنری که با عموم افراد جامعه صحبت کند و از محل ارائه آن تا انتخاب فرم و تکنیک، مخاطب عام و مخاطب مردمی را در خود دیده باشد.

عضو شورای هنری و داوری نهمین جشنواره ملی گرافیک ادامه داد: در این دوره تاکید بر کاربردی بودن ابزار هنر بود نه صرفا یک اثر زیبا، لذا کاربردی بودن آثار هنری در این دوره اولویت خاصی داشت.

به گفته ی وی؛ رویکرد دیگر این دوره از جشنواره این بود که در نسبت با امام رضا علیه السلام بیش از اینکه معطوف به شخص ایشان از نظر شمائل نگاری، خاطره نویسی یا قصه نگاری از ایشان و یا تمرکز بر حرم مطهر ایشان؛ به سیره و بیان این حضرت تمرکز و توجه شود.

حیاتی تصریح کرد: بر این اساس مقرر شد متناسب با فضایی که طی دو سال اخیر در منطقه گذشت و ظلم آشکاری که در جهان علیه فلسطین شکل گرفته بود، وجه ظلم ستیزی و استکبارستیزی اهل بیت که در کلام آقا علی بن موسی الرضا نیز فراوان راجع به آن نکات و اشاراتی بود، بدان پرداخته شود.

وی اضافه کرد. با این وصف بخش مقاومت و فلسطین در کنار نگاه ویژه به امام رضا و سیره رضوی ارجحیت بالایی در تولید آثار داشت. 

عضو شورای هنری و داوری نهمین جشنواره ملی گرافیک رضوی خاطرنشان کرد: در بحث داوری و انتخاب آثار نیز طبیعتا آثاری که بیشترین خصوصیت در این بُعد را داشتند مورد توجه بیشتری قرار گرفت و امتیاز بالاتری جهت برگزیده شدن از آن خود کرد.

این خبر توسط سایت خبرآنلاین منتشر شده و خبر ناب صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.

منبع : خبرآنلاین

اخبار گوناگون در خبر ناب