طرح مسائل جاری کشور، جهان اسلام و منطقه باید اولویت جشنواره باشد
سرویس فرهنگ و هنر - عضو شورای هنری و داوری نهمین جشنواره ملی گرافیک رضوی گفت: انتخاب موضوع برای این جشنواره باید مسئله‌محور بوده و مسائل جاری کشور یا جاری جهان اسلام و منطقه را بیان کند.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبر ناب به نقل از خبرآنلاین -  محمدرضا دوست محمدی با اشاره به روند ارسال آثار و داوری آن در بخش های مختلف جشنواره گرافیک رضوی اظهار داشت: با توجه به تجربه دوساله ای که در انر داوری این رویداد دارم می توانم بگویم آثار جشنواره امسال بسیار کیفی تر از گذشته بود و بهبود بیشتری داشت.

وی همچنین بر لزوم عدم توقف جشنواره بعد از اختتامیه برای جریان سازی بیشتر و مردمی کردن آثار برگزیده جهت اکران و حمایت از هنرمندان این بخش اشاره کرد و بر لزوم پاسداشت تلاش هایی که برای این جشنواره در بین جامعه هنری شده صحه گذاشت. 

عضو شورای هنری و داوری نهمین جشنواره ملی گرافیک رضوی با بیان اینکه هروئین این جشنواره علاوه بر ارزش مادی ارزش معنوی و هنری بالایی هم دارد، افزود: اگر در مسیر اجرای آن دچار چالش شویم ادامه مسیر درست نیست بلکه با قوت و قدرت باید در رفع مشکلات و موانع و باروری بیشتر این رویداد کوشید.

وی با بیان اینکه مقوله دین و آموزه های اسلامی و خصوصا سیره رضوی و شخصیت امام رضا علیه السلام از طریق زبان هنری چون گرافیک به زیبایی و به تمام معنا قابل انتقال به مخاطب است تصریح کرد: ارائه این مفاهیم و نحوه بسترسازی برای آن بسیار مهم است که باید روی آن فکر شود.

دوست محمدی تاکید کرد: در این راستا می بایست در امر انتخاب موضوع برای جشنواره مسئله محور بوده و مسائل جاری کشور یا جاری جهان اسلام و منطقه را ابتدا احصا کرده و تعریف دقیق مسئله داشته باشیم.

وی اضافه کرد: در مرحله بعد از تعریف مسئله باید بررسی و کارشناسی کنیم که با چه محصول فرهنگی این مسئله قابل حل یا طرح شدن است و تنها به طرح آن قانع نباشیم بلکه محصول محوری آثار جشنواره را نیز مورد دقت و تاکید قرار دهیم.

به گفته عضو شورای هنری و داوری نهمین جشنواره ملی گرافیک رضوی اگر در راستای چنین جشنواره و رویداد موضوع محور و مهمی؛ مسئله محور طرح موضوع کرده و در نهایت محصول محور فکر شود، موفقیت چشمگیری حاصل و تولیدات فرهنگی هدفمندی در حوزه کتاب، محیط شهری، گرافیک و حتی پوشاک جامعه رقم خواهد خورد.

وی در پایان سخنانش ابراز داشت: زمانی که موضوعات جشنواره محصول محور و مبتنی بر محتوا و مسئله های واقعی کف اجتماع نتیجه می گیریم که این امر مهمتر از شیوه برگزاری و جمع کردن آثار است؛ لذا آثار برگزیده می بایست به هر طریقی مردمی شده و به مخاطب مردمی برسد.

این خبر توسط سایت خبرآنلاین منتشر شده و خبر ناب صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.

منبع : خبرآنلاین

اخبار گوناگون در خبر ناب